Qblue Balanced’s Artikel 9 Bæredygtighedsfond i Danmark har nu været luften i et par måneder

May 31, 2023

Det er med stor fornøjelse, at vi kan meddele at Qblue Balanced A/S nu har fået fondens anden store investor i Formue- & Investeringspleje, Fondsmæglerselskab A/S. 

”Jeg er meget glad for, at vi nu også kan byde Formue- & Investeringspleje A/S velkommen i vores danske udbyttebetalende aktieinvesteringsforening Qblue Balanced Globale Bæredygtige Aktier” siger Bjarne Graven Larsen.

Lars Bligaard, Partner i Formue- & Investeringspleje udtaler: ”Det glæder mig meget, at vi efter grundigt og godt analysearbejde fra vores investeringsteam, har købt denne bæredygtige fond ind til vores kunders porteføljer. Fonden er efter vores mening pt. den bedste artikel 9 fond på markedet målt på kvalitet og omkostninger, hvilket den seneste MSCI Fond Rating bakker op omkring med AAA-ratingen.”

Læs mere om MSCI AAA rating her.

Hvis du har interesse i at vide mere om fonden, kan du læse her.

En stor tak til Formue- & Investeringspleje for at vise os tilliden.

Career

We are always looking for new talents

Learn more